Totaal Organisatie is agent voor van Workum Verhuur en werkt dus nauw samen met het team van Van Workum. Van Workum verhuurt o.a. partytenten, alu-frametenten, meubilair, podia, dansvloeren, tapinstallaties en verlichting.

http://www.workumverhuur.nl

TO organiseert elk evenement in samenwerking met andere gerenommeerde bedrijven. Of u nu partytenten wilt plaatsen, audiovisuele presentaties wilt geven of uw gasten op ludieke wijze wilt ontvangen: Het kan allemaal!

TO creëert en organiseert evenementen op maat!

Dit kan op basis van een door u gekozen thema, maar u kunt zich ook laten inspireren door onze expertise en ervaring. Tenslotte is ons doel uw feest of happening uniek te laten zijn! Dankzij de 20 jaar ervaring in de evenementensector hebben wij een grote knowhow opgebouwd. Deze ervaringen hebben er samen met een groot enthousiasme toe geleid dat TO al veel succesvolle evenementen op haar naam heeft staan. TO verzorgt professioneel maatwerk voor: publieksevenementen , bedrijfsevenementen , bruiloftsfeesten, teambuilding activiteiten, sportieve dagen, feestelijke openingen, etc.. En natuurlijk staat TO voor elke nieuwe uitdaging open!

Uw evenement in 3D

Wie een evenement organiseert wil zich er graag een voorstelling van kunnen maken. Het is natuurlijk van groot belang dat je zeker weet  dat het precies zo wordt als je in gedachten hebt. Daarnaast geeft het een gerust gevoel als je weet dat de tent of locatie groot genoeg is voor de gehuurde materialen.

Totaal Organisatie geeft u inzicht in het uiteindelijke totaalplaatje van uw evenement. Hiervoor gebruiken wij een mooi 3D architectenprogramma om u evenement in beeld te brengen. De opdrachtgever krijgt zijn evenement in 3D voorgeschoteld, uiteraard zijn aanpassingen naar uw wens mogelijk.

(Feestelijke opening Nysingh advocaten-notarissen kantoor Apeldoorn)

Veiligheid en vergunning tekeningen

Deze tekeningen zijnhandig om vooraf te weten hoe het geheel eruit komt te zien. In slechts enkele handelingen maken we van de 3D tekening een technische tekening die voldoet aan alle brandweer eisen. Deze kunt u dus gebruiken bij het aanvragen van uw tijdelijke gebruikersvergunning.