De energie van Theo
Theo Gerrits, eigenaar en oprichter van Totaal Organisatie, is al meer dan 25 jaar actief als evenementenorganisator. In september 1990 begon hij klein in zijn appartement in Apeldoorn. Al snel groeide hij en opende hij een kantoor bij het kanaal aan de Deventerstraat. Van daaruit runde hij Totaal Organisatie dat toen nog THEO heette (Theater Evenement Organisatie). Na een jaar of 5 opende hij zijn nieuwe kantoor in zijn nieuwe woonhuis aan de Wiepkingstraat. De laatste jaren heeft hij kantoor gehouden aan de Nieuwstraat. En nu is zijn nieuwe kantoor geopend sinds 1 oktober 2016. Een echt kantoor op een goede zichtlocatie tegenover zijn woning. We zijn er trots op en de energie van ons nieuwe kantoor is direct voelbaar! .Theo Gerrits goed

De energie van onze evenementen
Totaal Organisatie organiseert veel soorten evenementen; publieksevenementen, bedrijfsfeesten, themafeesten, openingsrecepties, bruiloften, teambuildingsactiviteiten, incentives, beurzen en congressen, kerst en nieuwjaarsfeesten en recepties, feestelijke openingen van winkels en kantoren en ook uw housewarming of privéfeest. U kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk!

Met tomeloze energie brainstormen wij met u mee over de mogelijkheden van uw evenement. Uiteraard denken wij ook aan zaken waar u zelf misschien niet direct aan zou denken. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met het feit of een vergunning nodig is voor uw evenement; stellen eventueel een veiligheidsplan op en adviseren een verzekering voor uw evenement.

De energie van Van Workum Verhuur
Wij zijn agent voor Van Workum Verhuur. Zij verzorgen voor ons de faciliteiten; hierbij kunt u denken aan allerlei soorten en maten tenten, meubilair, serviesgoed, horeca benodigdheden etc. De kwaliteit van tenten en meubilair staat bij ons in een hoog vaandel. Dit moet er goed uitzien en goed onderhouden zijn. Van Workum maakt dit meer dan waar! Vandaar dat wij al jaren met zeer veel trots mogen zeggen dat wij agent zijn voor Van Workum Verhuur.

De energie van onze catering
Totaal Organisatie… de naam zegt het al. Wij organiseren alles voor u, wij ontzorgen… ook de catering nemen wij u graag uit handen. Hoe heerlijk is het om u zelf tijdens uw evenement volledig te kunnen wijden aan uw gasten. Wij zorgen voor de hapjes en de drankjes.
Wij hebben een samenwerking met diverse cateringbedrijven in Apeldoorn maar cateren ook zelf. Totaal Organisatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijk feest, verrassend en tot in de puntjes verzorgd zoals u van ons gewend bent.

De energie van ons leerbedrijf
Totaal Organisatie is een erkend leerbedrijf en leidt stagiares op tot enthousiaste en volwaardige evenementen organisatoren. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van jonge mensen. Zij komen merendeel van het HBO maar ook MBO studenten zijn bij ons van harte welkom.
De werkzaamheden bestaan veelal uit het organiseren van evenementen, administratie, creatief meedenken en zoeken naar mogelijkheden voor nieuwe evenementen en acts. Ook tijdens de uitvoering van evenementen zorgen zij ervoor dat de taken uit het draaiboek nauwgezet worden uitgevoerd.
Regelmatig gaan we met ons kantoor een dagje uit naar een vak- of evenementenbeurs. Hier doen we weer nieuwe ideeën en inspiratie op voor nieuwe evenementen.

Wil jij ook stage lopen bij Totaal Organisatie, neem dan contact met ons op!

erkend-leerbedrijf234x60-v1